dijous, 18 de desembre del 2014

Recuperant la primera avaluació de religió (4t ESO)

La recuperació de la primera avaluació consta del següent treball que té dues parts, un comentari de premsa i una petita excursió.

Part 1: Comentari de premsa.
Cal anar als links dels tres primers temes del currículum de l’assignatura de religió catòlica que hi ha al lloc web CatReligió a l’Aula (els tens a sota) i escollir, per cadascun dels tres, una notícia pròpia del portal (icona de caracola) o bé una notícia del recull de premsa (icona del món) que hauràs de portar imprès i un escrit teu relacionant la notícia escollida amb el que hem tractat a classe (és a dir, relacionar-ho amb el tema 1 del llibre de text).

1_ El misteri de l'Església. Realitat visible i espiritual. Misteri de la unió dels homes i les dones amb Déu. (clica aquí)
2_ La presència i realització de les notes de l'Església al llarg de la història. (clica aquí)
3_ L'Església, unitat dels cristians. (clica aquí)

Part 2: Petites excursions

Excursió1: Vés a l’Església de la Basílica de la Concepció (a la illa de l’Eixample d’Aragó-Llúria). A l’entrada principal (al carrer Aragó) hi veuràs un escut situat damunt la porta dins una placa de metall de fons blanc. És l’escut del Papa Francesc. Fes-hi una fotografia i posa-la al treball. Veuràs que a l’escut hi apareix un sol amb unes lletres a dins: què significa?

Excursió 2: Vés a la façana de la Casa Batlló de Gaudí. Cerca els anagrames dels noms de Jesús, Maria i Josep en la torreta. Fes una fotografia i posa-la al treball indicant quin símbol correspon a cada anagrama.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada